მთავარი »
.
.
2:38 AM სააღდგომო პასკა | |
კვერცხის გულები ათქვიფეთ შაქართან ერთად; დაუმატეთ ვანილი, გამდნარი კარაქი და კარგად აურიეთ. ეს ყველაფერი დაამატეთ გაფუებულ მასას და აურიეთ; დაამატეთ ლიმონის ცედრა, დარჩენილი ფქვილი და კარგად აურიეთ. მიღებული ცომი დადგით თბილ ადგილას ერთი საათით – მოცულობა 2-ჯერ უნდა გაიზარდოს. როდესაც ცომი ამოვა, კარგად ჩაზილეთ და დაამატეთ ქიშმიში. პასკის ფორმები შეავსეთ ნახევრად და დატოვეთ ნახევარი საათით. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში. ნახევარსაათიანი ცხობის შემდეგ შეამცირეთ ტემპერატურა 160 გრადუსამდე და აცხვეთ კიდევ 25 წუთის განმავლობაში. | |
| |
სულ კომენტარები: 0 | |